Liiketoiminnan kehittäminen ja konsultointi

Palvelu auttaa löytämään ja kehittämään toimivia liiketoimintamalleja eri toimialoille. 

Liiketoiminnan kehittäminen organisaatiolle tuo uusia näkökulmia toiminnan kehittämiseksi, osaamisen tukemiseksi sekä voimavarojen vahvistamiseksi. Tapaamisissa kartoitetaan tämänhetkinen liiketoiminnan tila ja löydetään potentiaalisia kasvun ja kehityksen kohteita toimialalta. Vaihtoehtoisesti tunnistetaan uusia potentiaalisia palveluita ja tuotteita tai etsitään ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi.
Palvelen etäyhteyksin koko maassa.

Kysy referenssit ja tarjous sofia@solantis.fi 050 550 1161

Tapaamiset lähtevät aina liikkeelle yrittäjän tai organisaation edustajan tahtotilasta kehittää palveluita. Tapaamisessa tehdään suunnitelma ja keskeiset asiat kirjataan. Saat käyttöösi lyhyen ja ytimekkään suunnitelman.

Tapaamiset käydään 2–8 viikon välein. Suosituksena vähintään 3 kerran tapaamiset, jotta prosessi liiketoiminnan kehittämisessä etenisi. 

Solantis liiketoiminnan kehittämispalvelut auttavat kokonaisvaltaisesti toimintojen kehittämisessä ja uudistamisessa mm.

• tuotekehityksessä
• myynnin prosessien suunnittelussa
• henkilöstöhallinnon tukemisessa
• asiakaspalvelun kehittämisessä
• digitaalisen markkinoinnin kohdentamisessa

Tsemppaavalla ja motivoivalla otteella,
yrityksen tarpeiden mukaan.

Teen yhteistyössä liiketoiminnan kehittämistä muiden ammattilaisten kanssa. 

Kysy lisää sofia@solantis.fi tai 050 550 116

Sofia yrittäjien apuna!

Konsulttina ja  liiketoiminnan kehittäjänä hyödynnän laajaa ammattitaitoani liiketoiminnan eri alueilla, käytännönläheisellä otteella. Tartutaan asioihin mitkä oikeasti hyödyttää yritystä. Pidän tärkeänä että kaikki hyötyvät tapaamisista, joten kokonaisuuksien hahmottaminen on keskeinen asia yhteistyössä. Tärkeimpänä kuitenkin on vuorovaikutuksellinen yhteistyö sekä avoin keskustelu tapaamisten aikana.

Käy lukemassa työhistoriastani ja
kokemukseni täältä!

Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram