Tilavuokraus vanhassa kyläkoulussa

Tilojen vuokraus Sodankylän Orajärvellä.

Tilat soveltuvat kokouksiin, pieniin juhliin, tapahtumiin ja kursseille. Tiloihin mahtuu isompikin porukka kokoustamaan.

Kylän entinen koulu on  yrittäjän yksityisomistuksessa perheen kotina, joten tiloja vuokrataan vain tilauksesta. Pihapiirissä asustaa myös kotieläimiä koiria, hevosia, kanoja ja kissa.

 

Solantis valmistelee ryhmällesi työhyvinvointipäivät, koulutuspäivät ja teemalliset tapahtumat, joihin voi yhdistää tarjoilut, asiantuntijapaveluita sekä ohjelmapalveluita tilauksesta.

Koulun ainutlaatuinen ympäristö on rauhallinen ja mahdollistaa ulkoiluohjelman luonnossa. Pihapiiristä on näkymä Oratunturiin sekä Orajärvelle. 

Vuokrattavia tiloja on jumppasali n. 80 m2 ja luokkahuone n. 80m2. Luokkahuoneessa on haitariovi, joten se on mahdollisuus jakaa kahdeksi erilliseksi tilaksi. Tilojen yhteydessä on laaja eteiskäytävä sekä rakennuksen toisessa päädyssä löytyy wc-tilat. 

Käyttöön löytyy siirrettävä valkokangas, videotykki, liitutaulut ja valkotaulu.

Tilavuokra hinnat 2023:

Puolipäivää 1 – 4 h 150 € 

Päivävuokra  5 – 8 h 200€

Tilavuokra yksityistilaisuuteen 350€/päivä

Alv sisältyy tilavuokrauksen hintaan.
Tilavuokra sisältää tilojen vuokrauksen, kalusteet sekä siivouksen.

Yksityistilaisuuteen vuokrattavissa astioita ja niiden puhdistus- sekä tarjoilutyöt tunti veloituksella sopimuksen mukaan.

Vuokrattavissa myös suuri juhlateltta ulkokäyttöön, 5 x 8 m.

Tarvittavat oheispalvelut ja lisäpalvelut tilataan erikseen.

Kysy lisää ja pyydä tarjous sofia@solantis.fi tai 050 550 1161

Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram