Tutustu yrittäjään!

Minulle tärkeitä asioita:

Olen äiti ja yrittäjän puoliso, joka nauttii perheen ja läheisten kanssa yhdessä olosta. Itseni kehittäminen ja opiskelu, tiedon lisääminen on minulle merkityksellisiä asioita.

Olen kyläkoulun omistaja, jolla pysyy lapio ja vasara kädessä. Fyysinentyö on minulle tärkeää vastapainoa koneella tehtävän kehittämistyön ohella.
Rakastan eläimiä! Meillä asustaa kaksi hevosta, kaksi suomenlapinkoiraa, Keke-kissa ja pieni parvi kanoja sekä kukko Taapero. Eläimet ja niiden hoitaminen sekä havainnointi pitää minut päivittäin liikeessä ja antaa myös aiheen pysähtyä siihen tiettyyn hetkeen. Eläinten läsnäolo muistuttaa hetkessä elämisen tärkeydestä.

Koulutus:

• Johtaminen ja hallintotieteet, 25 op.
Lapin avoin yo
• Voimavarakeskeinen työnohjaaja /prosessikonsultti, Dialogic 04/2021
• Sähköisen markkinoinnin ammattitutkinto 02/2021
• Erilaisia palvelualan ja esimiestyön täydennyskoulutuksia mm. Voimakehä valmentaja, digi- koulutus, myynti ja markkinointi, turvallisuus, laatujärjestelmä, yrittäjäkoulutuksia, rikosuhripäivystyksen tukihenkilö
• Esimiehen erikoisammattitutkinto, Innofocus 2006
• Catering- alan perustutkinto 2002

Minulle tärkeää on kaunis ja rauhallinen elinympäristö sekä puhdas luonto!

Viihdyn nykyisin paljon kotona, mutta olen ikiliikkuja ja harrastukset vaihtelevat vuodenajan, mielikuvituksen ja fiiliksen mukaan!


Tulevaisuudessa pidän tärkeänä kestävien ratkaisujen opettelemisesta niin työelämässä kuin vapaa-ajalla sekä niiden oppien jakamista myös muille.  Haluan omalta osalta tukea yhteistyön kehittämistä, vuorovaikutuksen hyödyntämistä sekä johtamisen tukemista nykyaikaisesti ihmisen ja maapallon tarpeet huomioiden.
Näitä ennen elän kuitenkin tässä hetkessä,
päivä kerrallaan!

Olen työtaustaltani matkailualan monipuolinen ammattilainen, joka on kouluttautunut voimavarakeskeiseksi työnohjaajaksi. Kouluttauduin myös sähköisen markkinoinnin ammattitutkintoon, josta työstin ammattitaitoa digitaalisuuden maailmaan. Opinnot jatkuvat yliopistossa organisaatioiden kehittämisen parissa.

Näistä taidoista hyötyy asiakkaani konkreettisella avulla ja työvälineillä. Minulla on 20 vuoden työkokemus matkailu- ja ravintola-alan monipuolisista tehtävistä, yrittäjäpohjaisesti.
Minulta löytyy vahva osaaminen johtotehtävistä, kokonaisuuksien johtamisessa ja näkemystä kehittämistyössä. Solantis valjastaa tämän osaamiseni sekä reippaan ja kannustavan persoonani ainutlaatuiseksi palvelukokonaisuudeksi asiakkaiden hyödyksi. 

Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram