Tutustu yrittäjään!

Minulle tärkeitä asioita:

  • Olen äiti ja yrittäjän puoliso, joka nauttii perheen ja läheisten kanssa yhdessä olosta.
  • Olen kyläkoulun omistaja, joka on remontoinut puolison kanssa jo kaksi taloa.
  • Rakastan eläimiä! Meillä asustaa kaksi suomenlapinkoiraa, Keke-kissa ja pieni parvi kanoja sekä kukot Mikko ja Taapero. Harrastan lisäksi ratsastusta ja viihdyn hyvin hevostallilla.
  • Minulle tärkeää on kaunis ja rauhallinen elinympäristö sekä puhdas luonto. Viihdyn nykyisin paljon kotona, mutta olen ikiliikkuja ja harrastukset vaihtelevat vuodenajan, mielikuvituksen ja fiiliksen mukaan!
  • Tulevaisuudessa pidän tärkeänä yhteistyön kehittämistä, vuorovaikutuksen hyödyntämistä sekä johtamisen tukemista. Näitä ennen elän kuitenkin tässä hetkessä, päivä kerrallaan!

Koulutus:
Voimavarakeskeinen työnohjaaja, Dialogic 04/2021
Sähköisen markkinoinnin ammattitutkinto 02/2021
Erilaisia palvelualan ja esimiestyön täydennyskoulutuksia mm. digi- koulutus, myynti ja markkinointi, turvallisuus, laatujärjestelmä, yrittäjäkoulutuksia, rikosuhripäivystyksen tukihenkilö
Esimiehen erikoisammattitutkinto, Innofocus 2006
Catering- alan perustutkinto 2002

Työkokemus:
Yrittäjä Solantis 02/2020
Olen toteuttanut työnohjauksia erikoistumisopintojen myötä keväästä 2019 alkaen, yksilö-, esihenkilö -ja ryhmätyönohjaukset. Teen myös yrittäjille sparrausta sekä liiketoiminnan kehittämispalveluita. Tällä hetkellä olen mukana Itä-Lapin mikroyrittäjille suunnatussa hankkeessa, toteuttamassa asiantuntija tapaamisia yrittäjien tueksi, liiketoiminnan kehittämisen ja jaksamisen näkökulmasta.
Reilu 20 vuoden työkokemus matkailualan haastavista ja monipuolisista tehtävistä. Olen työskennellyt esimiehenä, tiiminvetäjänä 15 vuotta.

Majoitus-, ravintola -ja ohjelmapalveluiden tuottamisesta minulla on käytännön kokemusta lähes kaikista yrityksen toiminnoista. Olen ollut mukana hotelliketjun strategisessa työskentelyssä, matkailualueen työryhmissä ja kehittämisessä, yrityksen päivittäisissä toiminnoissa, myynnissä ja markkinoinnissa, sähköisten myyntikanavien hallinnoinnissa, asiakaspalvelussa ym. 

Lue minun tarina yrittäjäksi TÄÄLTÄ!

Kuva Satu Paavola.