Työnohjaus

Työnohjaus – hyvän työelämän puolella!

Olen koulutettu voimavarakeskeinen työnohjaaja STOry.  Palvelen kaikkia toimialoja Lapissa ja Pohjois-Pohjanmaan alueella, sekä etäyhteyksin koko maassa!

Voimavarakeskeinen työnohjaus auttaa monenlaisissa työelämän tilanteissa. Kehittämisen kohteena voi olla vaikkapa tiimin toimivuus, muutosprosessit, johtaminen, toimintatavat ja rakenteet sekä työntekijöiden ja asiakkaiden suhde. Työnohjaus lähtee liikkeelle asiakkaan tarpeista ja tästä hetkestä – mietitään yhdessä missä mennään ja mihin suuntaan!

Voimavarakeskeisyys ja dialogisuus antavat inspiraatiota ja energiaa työhön ja koko elämään.

Olen VOIMAKEHÄ®-lisenssivalmentaja. Voimakehä on ohjauskonsepti ja työkalu ihmisen vahvuuksien tunnistamiseen. Voimakehä-työskentely on mahdollisuus ottaa osaksi työnohjausta.

Otathan minuun yhteyttä jos toivot lisätietoa tai haluat keskustella yhteistyöstä 050 550 1161 sofia@solantis.fi Referenssit ja tarjoukset toimitetaan sähköpostitse.
"Työnohjauksen kautta olen saanut luottamusta, pystyvyyden tunnetta ja innostuneisuutta ammatti-identiteetilleni. Jokaiselta työnohjauskäynniltä olen saanut lähteä "kevyemmän repun" kanssa pois.”
Kati
Toimintaterapeutti
”Sofia on empaattinen ja läsnäoleva työnohjaaja. Hän sai luotua ja rakennettua avoimen ja luottamuksellisen ilmapiirin, joten avautuminen mieltä askarruttavista asioista oli helppoa.
Marjo
Kuntasektori

Hinnat työnohjauksessa 1.9.2023:

Yksilötyönohjaus 130 € 1 h / 170 € 1,5 h
Tilannetyönohjaus 190 € 1-1,5 h
Johdon ja esihenkilön työnohjaus 190 € 1,5 h
Työparityönohjaus 220 € 1,5 h / 280 € 2 h
Ryhmätyönohjaus max 8 hlö 280 € 1,5 h
Ryhmätyönohjaus max 8 hlö 360 € 2 h

Isommat ryhmät ja työyhteisö työnohjaukset sopimuksen mukaan. Pyydä tarjous.

Hintoihin lisätään alv 24 %.
Matkakorvaukset 0,53 € / km.


Tapaamiset on mahdollisuus järjestää etänä tai asiakkaan tarjoamissa tiloissa sekä Solantiksen tiloissa Sodankylän Hyvän Olon Keskuksessa tai Orajärven vanhalla kyläkoululla.

Olen STOry hyväksymä työnohjaaja.
"Kuuntelit huolemme ja saimme purkaa pahaa oloamme johon sinä vastasit kuuntelemalla ja ymmärtämällä meidän huolen ja pahanolon. Annoit meidän puhua ja autoit löytämään työkalut ongelmien ratkaisuun. Sinulla on kuuntelemisen taito!"
Enkelityöntekijät
Kotiutustiimin tytöt
”Suosittelen lämpimästi Sofiaa työnohjaajaksi. Itse sain valtavasti uusia näkökulmia ja keinoja itseni johtamiseen työelämässä. Sofia on rauhallinen, asiantunteva ja hyvä työnohjaaja, jonka kanssa on todella miellyttävä keskustella. Ilmapiiri oli aina luottamuksellinen. ”
Amk lehtori

Mitä työnohjaus on?
Työnohjaus on luottamuksellinen tapaaminen asiakkaan ja työnohjaajan välillä.
Työnohjauksessa tarkoitus on löytää vaihtoehtoja ja monipuolista näkemystä työyhteisön ja työntekijän perustyöhön tai vaihtoehtoisesti oppia tunnistamaan omat sekä tiimin voimavarat muutosten keskellä. Työnohjauksessa on mahdollista keskustella ja purkaa haastavia työtehtäviä tai asiakastapaamisia. Se voi olla myös esihenkilön tai työntekijän identiteetin, voimavarojen ja kehittämisen paikka.
Työnohjaus on paikka ja aika, jossa autetaan ihmisiä voimaan paremmin työn ja arjen keskellä.

Mitä työnohjaus tapaamiset tarkoittavat?
Työnohjaus on prosessi, jossa tapaamiset toistuvat normaalisti vähintään 5 kertaa.
Useasti työnohjaussuhde kestää useita vuosia, jolloin luottamuksellisesta suhteesta hyötyy parhaiten.
Työnohjauksen järjestää ja maksaa yleensä työnantaja, mutta myös työntekijä itse voi hakeutua
työnohjaukseen. Tapaamiset järjestetään työnohjaajan tai yrityksen tiloissa tai vaihtoehtoisesti
etäyhteydellä.

Miksi Solantiksen työnohjaukseen?
Solantiksen työnohjaus auttaa monenlaisissa työelämän tilanteissa. Kehittämisen kohteena voi olla vaikkapa tiimin toimivuus, muutosprosessit, johtaminen, toimintatavat ja rakenteet sekä työntekijöiden ja asiakkaiden suhde. Työnohjaus lähtee liikkeelle asiakkaan tarpeista ja
tästä hetkestä – mietitään yhdessä missä mennään ja mihin suuntaan.

Voimavarakeskeisyys ja dialogisuus antavat inspiraatiota ja energiaa työhön ja koko
elämään. Solantis on Suomentyönohjaajat ry jäsen, joka määrittää koulutetun työnohjaajan kriteerit.

Työnohjauksen yhdistäminen henkilöstön sparraukseen tai yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen tuo
mahdollisuuden kehittää myös konkreettisia toimintamalleja yrityksessä. Keskustelun kautta tunnistamalla henkilöstön ja yrityksen tarpeet, syntyy tapaamisista hyödyllinen ja
tulevaisuuteen tähtäävä työnohjaus.

sofia@solantis.fi tai 050 550 1161

Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram